Novak smiren posle pobede: JOŠ UVEK TRAŽIM PRAVU FORMU!

Autor:

Sport

21.06.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede protiv Bugarina Grigora Dimitrova u 2. kolu turnira u Kvinsu, Novak Đoković je izjavio da još uvek nije dostigao vrhunac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković vrlo siguran u Kvinsu

Dimitrov je pao sa 2:0 u setovima posle svega sat vremena igre, a u narednoj rundi Novaka čeka duel sa Francuzom Manarinom.

- Na neki način, još tražim svoju formu. Ovo je bio veliki test, pošto sam igrao sa jednim od najboljih igrača na svetu, kojem ova podloga odgovara najviše. Bio je ovo veliki izazov, kojem sam se radovao. Bio sam veoma fokusiran i odlučan da odigram najbolje što mogu, posebno posle dobre igre u prvoj rundi - rekao je Đoković.

Tek u desetom gemu prvog seta Novak je uzeo servis i rivalu, što se ispostavilo kao ključno za ova meč.

- Pretpostavljam da sam slomio njegov otpor u desetom gemu prvog seta. Napravio je nekoliko ključnih duplih servis grešaka koje su mi omogućile da napravim prednost, ali sam pomislio da sam ga terao da se pomuči u bitnim poenima i servirao sam dobro kada je to bilo potrebno. Mislim da sam odigrao veoma dobro - naglasio je srpski teniser.

Susret 3. kola u Kvinsu između Đokovića i Manarina na programu je u petak od 16 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading