Lajović rutinski do drugog kola

Autor:

Sport

25.06.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Lajović je savladao Filipa Horanskog iz Slovačke 2:0 u prvom kolu turnira u Antaliji. Rezultat po setovima je bio 6:3, 6:3. U osminu finala je prošao i Blaž Kavčič koji je dobio Markosa Bagdatisa.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Lajović

Srpski teniser je imao problema u prvom servis gemu gde je morao da se suoči sa brejk loptom ali je uspeo da je spasi. Dušan Lajović je odmah potom Slovaku Horanskom uzeo servis i do kraja seta držao tu prednost. Drugi set Lajović je završio takođe 6:3, ali je tada dva puta morao 301. igraču sveta da oduzima servis. Prvi put pri rezultatu 1:1, kada je Horanski spasao mnogo brejk lopti, a drugi put kada je Horanski servirao za ostanak u meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Gruzijac Nikoloz Basilašvili je rival Lajoviću u osmini finala ovog turnira koji se igra na travnatoj podlozi.

 Blaž Kavčič je savladao Markosa Bagdatisa takođe u dva seta. U prvom nije bilo brejkova pa je morao da se igra taj brejk dok je u drugom Slovenac Kipraninu oduzeo prvi servis gem te je brzo bilo 3:0 za Blaža. 

NAredni rival Slovencu je Gael Monfis. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading