Za njega važe druga pravila: FEDERERA VODILI JEDNOM NA TESTIRANJE ZA 15 GODINA!

Autor:

Sport

01.07.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Švajcarac Rodžer Federer, izjavio je da je u poslednjih 15 godina samo jednom išao na doping-test.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Za "Fedeksa" važe neka druga pravila

On je na poslednjoj konferenciji pred start ovogodišnjeg Vimbldona izjavio da ga organizatori nikada ne zovu na testiranja posle mečeva. Rodžer ipak kaže da ovo ne bi trebalo da bude praksa, već da organizatori moraju sve češće da testiraju.

- Rodžer Federer kaže da je bio testiran na nedozvoljene supstance samo jedanput u poslednjih petnaest godina, a to je bilo na treningu u Dubaiju. Dodaje da je taj podatak razočaravajuć - preneo je Rodžerove reči novinar Stjuart Frejžer. 

Federer turnir na vimbldonskoj travi počinje duelom protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića u prvom kolu, protiv kojeg je igrao i 2017. u drugoj rundi, kada je kasnije osvojio titulu pobedom protiv Marina Čilića u finalu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading