LAJOVIĆ: Nisam mu pripretio ni u jednom času

Autor:

Sport

02.07.2018

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Lajović kaže za Sport klub da nije imao nikakve šanse u duelu sa Rodžerom Federerom u prvom kolu Vimbldona (6:1, 6:3, 6:4).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer i Lajović

- Svaki set je imao rani brejk, osećao sam se na terenu dosta sporijim od njega, i u ofanzivi i u defanzivi. Promašio sam za malo nekoliko forhenda na startu, tu mi je malo pao samopouzdanje, posle sam se mučio do kraja meča sa forhendom, ali ni u jednom trenutku nisam bio u stanju da mu pripretim, da uđe bar u borbu, tako da nema šta mnogo da se kaže o meču. Žreb je bio takav, ali eto, još jedna lekcija - rekao je Lajović za Sport klub i dodao:

- Krenuo sam da serviram stvarno dobro, ali on je za ceo meč promašio možda jednu forhend paralelu iz trka. Bilo je jednolično, sve je on diktirao, ali to je sastavni deo tenisa i fokusiram se na sledeće turnire.

U poslednje vreme Lajović nema sreće sa žrebovima.

- Nemam pojma... OK, nisam nosilac, ali poslednjih nekoliko Slemova konstantno prizivam loš žreb. Želim da uđem u Top 30, onda sam nosilac i ne mogu da igram s najboljima na startu. Ne očajavam, tako je kako je. Sada mi slede tri turnira na šljaci – Umag, Hamburg i Kicbil, to je letnji period u kojem mogu da popravim rang ako budem igrao dobro - zaključio je srpski teniser za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading