SAMO DOK SE*EM OSEĆAM MIR!

Sport

09.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besan je bio najbolji srpski teniser Novak Đoković posle meča trećeg kola na Vimbldonu, u kom je eliminisao Britanca Kajla Edmunda, jer je naspram sebe imao i sramnog sudiju Džeka Garnera, koji ga je brutalno pokrao u sedmom gemu četvrtog seta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nole je uspeo da se uzdigne iznad te situacije i rutinski da slavi - 3:6, 6:3, 6:2, 6:4, pa će danas odmeriti snage s Rusom Hačanovim.

SKANDALOZNO SUĐENJE

Ipak, sve što se dogodilo razbesnelo je Đokovića kao nikad do sada, što potvrđuje njegova izjava da mir ima samo kad se*e.

- Između 11.30 i ponoći sam zaspao. Otkad sam se probudio, imao sam mir jedino kada sam bio na šolji, s oproštenjem, posle doručka. Na terenu teško možete da budete mirni, mnogo je emocija, mnogo misli, turbulentno je. Sada sam prilično psihološki iscrpljen. Drago mi je što sam pobedio jer sam imao dva protivnika, publiku i njega - rekao je Đoković.

Srpski teniser je prokomentarisao suđenje u kome je brutalno pokraden.

- Rekli su da je loptica pala dva puta, da je bila u autu, da je reket dodirnuo mrežu. Tri u jednom. Šta da kažem. Svakome može da se desi greška, ne mogu da zamerim, ali nemoguće da tako udari lopticu, da zakači ram. U tom slučaju, po zakonu fizike ide sporije. Ono što sam mu zamerio jeste što mi nije dozvolio čelendž. Rekao mi je da je kasno. Verovatno bih drugačije pričao da sam izgubio meč, ali šta je, tu je, svakome može da se desi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

RUS NA MENIJU

Novak i ruski teniser Karen Hačanov danas oko 14 časova odmeriće snage u meču četvrtog kola.

- Trenirali smo zajedno, trenira ga hrvatski trener, sjajan je momak. Dobio je ovaj i prošli meč u pet setova, videćemo kakav će biti fizički, možda će to biti moja šansa. Ima jak servis, čvrst bekhend, forhend mu je oružje. Igra slično kao Edmund, nadam se istom ishodu - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading