Vilander: Đoković je sada bolji od Nadala!

Autor:

Sport

10.07.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser u četvrtfinalu Vimbldona igra protiv Japanca Keja Nišikorija (14.00, Sport klub1), dok će mu u slučaju trijumfa rival u polufinalu najverovatnije biti Španac Rafael Nadal.

Mats Vilander

Legendarni Mats Vilander, koji je kao profesionalac po tri puta osvajao Australijan open i Rolan Garos, a jednom US open, nakon završetka igračke karijere radi kao stručni konsultant, a uglavnom se isticao po poprilično oštrim, nekada i omalovažavajućim komentarima na račun Noleta. Ipak, ovoga puta Šveđanin je bio dosta pozitivan prema srpskom asu.

- Novak u ovom trenutku dobra udara lopticu. Primetio sam i da je malo agresivniji, pogotovo kada je bekhend u pitanju. Dosta je odlučniji u nameri da ne gubi poene. Definitivno postoji razlika u njegovoj igri u poslednjih nekoliko mečeva. Nišikori takođe sve radi dobro, ali mislim da je Đoković za nijansu bolji od Japanca. Ako nemate veliko i opasno oružje, onda ne bi trebalo da pretite Novaku. Đoković u ovom trenutku igra bolje od Nadala - rekao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading