Gladijatorska borba u polufinalu Vimbldona: ANDERSON U FINALU NAKON SKORO SEDAM SATI TENISA!

Autor:

Sport

13.07.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što su Džon Izner i Kevin Anderson priredili gledaocima i teniskim ljubiteljima širom sveta ostaće za pamćenje dok je sveta i veka. Dvojica igrača su bila toliko izjednačena da smo tek nakon nepunih sedam sati igre dobili pobednika. A to je Anderson, koji je u odlučujućem petom setu slavio 26:24!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anderson izdržao nadljudske napore

I bez ovog ultra maratona u petom setu meč je bio izjednačen i samo su nijanse odlučivale na strani dvojice tenisera.

Anderson je u prvom delu slavio 7:6, pa smo onda videli još dva taj-brejka u kojima je bolji bio Džon Izner i tako preokrenuo rezultat, a Izner je bio nešto sigurniji u četvrtom setu, pošto je slavio 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

I onda je došao peti set, u kom se činilo da kraja neće biti. Nijedan od tenisera nije posustajao, gledaoci su već možda i iščekivali kraj, ali je gladijatorska borba Iznera i Andersona bila toliko jaka i uzbudljiva, ali i izjednačena, da smo tek u 50. gemu ovog seta dobili pobednika.

Čini se da je Izner istrošio sve rezerve snage, dok je Anderson delovao kao mašina i nakon 6 sati i 35 minuta igre je uspeo da dođe do pobede od 3:2. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading