"Novak imao problem u glavi"

Sport

18.07.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka se svet tenisa ponovo plaši Srbina! Francuski stručnjak Patrik Muratoglu veruje da bi Novak Đoković lako ponovo mogao da počne da dominira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle osvajanja Vimbldona Novak Đoković je ponovo postao igrač o kojem bruji ceo svet.

- Kada su Rafa i Rodžer osvajali sve, novi momak se pojavio i postao je vrhunski igrač. To je bio Novak koji je već tada bio šampion. Mnogi su pokušali, ali nisu bili dovoljno mentalno snažni. Đoković je sada fizički spreman i mogao bi da igra još nekoliko godina. Dominirao je kad su Rafa i Rodžer bili na vrhuncu, može to ponovo da učini - rekao je Muratoglu.

Trener Serene Vilijams zna šta je bio problem našeg asa.

- Sve je u glavi. Zato se vratio tamo gde i pripada. Protekle dve godine nismo imali pravog Novaka na terenu. Ipak, izgleda da je sve došlo na svoje mesto. Video se ponovo taj njegov borbeni duh. Novak nikad nije izgubio igru, već želju za nadigravanjem. Iz trenerskog ugla, ono što čini nekog igrača šampionom nije njegov talenat već koliko želi pobedu i koliko je takmičarski nastrojen tokom meča. Šampioni ne razmišljaju kao obični igrači - jasan je Muratoglu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading