Noletov najveći kritičar promenio ploču: SAD RAFA I RODŽER JURE NOVAKA!

Autor:

Sport

19.07.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski analitičar Mats Vilander bio je poznat javnosti u Srbiji po čestim kritikama na račun našeg Novaka Đokovića, ali je sada promenio ploču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković sad u milosti Vilandera

Šveđanin je izjavio da takav utisak nije tačan, da on nema razloga da ne voli Đokovića. Nakon osvajanja Vimbldona Vilander je uputio veliki broj pohvala na račun našeg najboljeg tenisera.

- Da nije bilo svih onih poznatih lica u njegovom boksu, ne mogu ni da zamislim da bi Đoković mogao da osvoji Vimbldon. To je bio ključ svega, zahvaljući tome je mirniji i ponovo pronalazi onaj svoj ubilački instinkt.

- Povratak Marijana Vajde i njegove supruge Jelene su ključni u tom uspehu, ponovo stoje iza njega kao zaštita od svega. Novak je sada slobodan da se bori na terenu - istakao je Vilander.

- Nastavlja se dominacija trojice najboljih tenisera sveta, sada Federer i Nadal izazivaju Novaka. Videćemo u Njujorku ko će biti najbolji ove godine - zaključio je kontroverzni Šveđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading