Bivši šampion Vimbldona veruje u Srbina: NOVAK UZIMA NAREDNIH PET SLEMOVA!

Autor:

Sport

21.07.2018

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šampion Vimbldona Ričard Krajiček veruje da je poslednji trofej Vimbldona Novaka Đokovića samo novi početak trofejne žetve našeg najboljeg tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajiček: Samo da Novak dobije nekoliko teških mečeva i biće nepobediv

Krajiček očekuje da u 2019. godini Đoković osvoji sva četiri grend-slema u sezoni, računajući uz to i peti, predstojeći US Open. 

Nekadašnji holandski teniser je izjavio kako veruje u predstojeću dominaciju Đokovića, kao i da Federera i Nadala sada očekuje post.

- Po mom mišljenju, Đoković može da osvoji narednih pet grend slemova! Njemu su samo mečevi nedostajali da dostigne pravu formu. Što se mene tiče, on je prvi favorit, ako se ne povredi, za trofej na Ju Es openu - poručio je Krajiček, a prenosi britanski Ekspres.

Bivši prvak Vimbldona smatra da Đoković ponovo može da igra kao u periodu kada je bio vlasnik sva četiri grend slem trofeja i kada je bio strah i trepet za rivale.

- Samo još da dobije nekoliko teških mečeva i ponovo će biti nepobediv. Ubeđen sam da može da dostigne Federerovih 20 grend slemova! Sećamo se svi perioda kada Nadal ništa nije mogao Novaku na terenu, tako da će i ubuduće sve zavisiti od Đokovića, samo da ga mimoiđu povrede - rekao je Ričard Krajiček.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading