POVRATAK "VELIKE TROJKE": Đoković motiviše Nadala i Federera!

Autor:

Sport

24.07.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniski igrač, Mats Vilander, govorio je o Novakovom povratku i njegovoj konkurenciji sa Nadalom i Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole motivacija za rivale!

Mats Vilander ne propušta priliku da komentariše Novaka Đokovića, ali izgleda da je prestao sa kritikama na račun našeg najboljeg tenisera.

Novak je novi šampion Vimbldona, pa čitava teniska javnost ne prestaje da bruji o njegovom spektakularnom povratku, a naravno da je i Vilander imao svoj komentar.

On se osvrnuo na "veliku trojku" i njihove uspone i padove i proteklom periodu, a smatra da Novakov podvig može biti velika motivacija za Nadala i Federera.

- Trka je počela kada je Federer "usporio" sa pobeđivanjem, Nadal dobijao mečeve isključivo na Rolan Garosu, a Novak osvajao maltene sve ostalo, kako bi poremetio utvrđeni redosled - rekao je Vilander. 

- Sada kreće opet. Ova trojica će opet pokušavati i stići će daleko. Ne kažem da će Rafa ili Rodžer da se vrate na staro, ali će videti razlog da ka tome teže, upravo zbog Novaka koji se vraća, kako bi mu se suprotstavili.

Bivši teniser je uzbuđen pred US open, ali nije želeo da prognozira koji će biti poredak "velike trojke".

- Đokovićev povratak na vrh je veoma uzbudljiv, a u Njujorku (US open) ćemo saznati ko je najbolji na svetu u 2018. godini - zaključio je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading