NA UDARU: Neko je konačno stao uz Lenarda

Autor:

Sport

25.07.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavaji Lenard nije omiljena ličnost u NBA ligi. Sve što je radio svom bivšem klubu San Antoniju nerviralo je navijače. Mnogi misle da je folirao povredu, a sada se u celu priču uključio i njegov novi-stari saigrač Deni Grin.

RepublikaFoto: twitter.com/Slam Magazine

Grin se povredio 8. decembra a u San Antoniju nisu na najbolji mogući način lečili njegove probleme.

- Nadgledali smo povredu tokom sezone, ali nismo ponovo snimali jer se toliko drugih povreda dogodilo. Trebalo je da tražim drugo mišljenje i potpuno razumem Lenarda. Ne kažem da osoblje Sparsa nije na potrebnom nivou, jednostavno ne mogu svi da budu stručnjaci za sve. Zato ne vidim zašto bi drugo mišljenje moglo da škodi. Od tog pregleda radim na oporavku, prosledili su sve informacije Torontu... Uradili su sve što su mogli, ali trebalo je da odem da se konsultujem sa specijalistom, da dobijem još jedno mišljenje. Ne možete da ga kritikujete - rekao je Grin.

Njih dvojica će zajedno sledeće sezone igrati u Torontu, ali i ovo je dokaz da medicinsko osbolje "mamuza" nije radilo posao na najbolji mogući način i da je bilo propusta u lečenju igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading