Specijalne pozivnice za Azarenku i Marija u Sinsinatiju

Autor:

Sport

27.07.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prvi teniser i teniserka na svetu Britanac Endi Mari i Beloruskinja Viktorija Azarenka dobili su specijalne pozivnice organizatora za turnir u Sinsinatiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Endi Mari već više od godinu dana muči muku sa povredom kuka, zbog čega je išao i na operaciju. Dvostruki osvajač Vimbldona je u međuvremenu pao na 838. mesto na ATP listi, a odustao je i od ovogodišnjeg turnira na terenima Ol Ingland klaba, iako se prethodno vratio takmičarskim mečevima.

 Britanac je procenio da nije spreman za izazove na travi, ali će moći da igra na betonu u Sinsinatiju, kao i Azarenka, koja je ovaj turnir osvojila 2013. godine. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktorija Azarenka

Beloruskinja je takođe bila prinuđena da zapostavi karijeru, pošto je vodila sudski proces u borbi za starateljstvo za dvogodišnjeg sina Lea sa bivšim partnerom Bilijem Mekigom.  

Osim Marija i Azarenke "vajld-kard" za turnir u Sinsinatiju će dobiti još tri tenisera i četiri teniserke, koji će se u Ohaju boriti od 11. avgusta.

Direktnie prenose moći ćemo da pratimo na Sport Klubu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading