Najteži poraz Serene Vilijams u karijeri!

Autor:

Sport

01.08.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka teniserka Serena Vilijams doživela je neočivakani poraz u prvom kolu turnira u San Hozeu od Džoane Konte. Britanka je nekada prvoj igračici na VTA listi dopustila samo jedan gem (6:1, 6:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Serena Vilijams

Nakon dužeg odsutva sa teniskih terena zbog porođaja (u toku koga je imala komplikacije) Serena se pre par meseci ponovo našla na turnirima. Nakon finala Vimbldona nije delovalo da Vilijamsova ima velikih problema sa igrom. Ipak, nakon prvog gema koji je pripao Sereni svaki sledeći osvojila je Džoana i vrlo lako izašla na kraj sa najboljom igračicom novije istorije tenisa.

Dodatno čudi podatak da je prethodni međusobni duel Amerikanca vrlo lako rešila u svoju korist 6:3, 6:2. Pre ovog debakla Serenin najlošiji meč desio se 2014. godine u finalu završnog turnira u Singapuru protiv Simone Halep. Rezultat tog dvoboja bio je 6:0, 6:2 za Rumunku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading