Koreča: Olga je materijal za sam vrh svetskog tenisa

Autor:

Sport

02.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Koreča možda ne spada u rang najboljih tenisera svih vremena, ali ume da prepozna kvalitet, talenat i šampionski gen. Trener nove zvezde srpskog i svetskog tenisa Olge Danilović (17) tvrdi da je njegova štićenica materijal za sam vrh svetskog tenisa.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga obećava!

I dok će zlonamerni reći da njegovi komentari mogu da se podvedu pod onu narodnu da svaki gazda svoga konja hvali, realnost je drugačija. Reč je o čoveku koji je bio drugi reket planete i dvaput je igrao u finalu Rolan Garosa.

- Olga je veoma raznovrsna teniserka, koja se veoma dobro snalazi na svim podlogama. Ima dobar servis, kao bekhend, dok forhend može da udara ravno ili sa dosta spina - rekao je Koreča za Marku.

RepublikaFoto: Starsport

Ćerka našeg proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića postala je prva teniserka rođena u novom milenijumu koja se domogla trofeja na WTA turu. I to kao jedini laki luzer u istoriji ženskog tenisa.

- Važna stvar je da ima veliki potencijal i to mora da iskoristi. Mi smo tu da joj pomognemo. Istina je da je titulom u Moskvi napravila iskorak i izbila na početne strane - istakao je Španac i osvrnuo se na period kad je Olga bila povređena:

- Posle dvomesečne povrede sproveli smo intenzivne treninge i rekao sam joj da sam veoma zadovoljan njenom promenom. Takođe, kazao sam joj da može do velikog rezultata u Moskvi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading