"Moći ću deci da pričam da sam igrao protiv Noleta, Rafe i Rodžera!"

Autor:

Sport

02.08.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjini istakao da je veoma privilegovan što igra u eri trojice velikih tenisera - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fonjini se veoma lepo izrazio o našem teniseru

Fonjini je rekao da je pomenuta trojka apsolutno obeležila jedan svetao period u istoriji tenisa.

- Deo su istorije tenisa. Jednog dana ću moći deci da pričam da sam igrao sa njima – neke sam pobedio, a od drugih gubio. Elitni sport je učinio da uživam u ovakvim igračima - rekao je Fonjnini.

Italijan je dodao da uživa igrajući tenis. 

- Veoma smo srećni jer je sport naš posao. Sport je težak, ali je istovremeno veoma lep. Karijera je dugačka, ima mnogo loših trenutka, ali tako je kako je. 

Huan Martin del potro se takođe osvrnuo na velika rivalstva u ‘belom sportu’, podsetivši se na nedavni triler sa Nadalom na Vimbldonu. 

- Privilegija je biti uz njih – svakodnevno učite od velikih šampiona koji su pisali istoriju našeg sporta. Pobede u finalima i važne titule će mi uvek ostati u sećanju - kazao je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading