Anderson: Novak i ja možemo daleko da doguramo!

Autor:

Sport

09.08.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoafrički teniser Kevin Anderson zadovoljan je što za novog dubl partnera ima našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i otkriva koji su bili motivi za ovu saradnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anderson veruje u uspešnu saradnju sa Noletom

Nakon što je Novak savladao Andersona u finalu Vimbldona sa 3:0 u setovima, ova dva tenisera su oformili dubl, koji su neformalno nazvala "Đokerson".

Srpsko-južnoafrički tandem je u prvom kolu prošao talentovane Kanađane Feliksa Ože-Alijasima i Denisa Šapovalova, a sada ima znatno težeg rivala.

- Sagledao sam sve turnire, nisam igrao Vašington i došao sam u Toronto nakon dve, tri nedelje neigranja i prelaska sa trave na beton. Igrati dubl je super, dobro je odigrati neki meč pre singla, ali nadam se da ćemo daleko dogurati i da ćemo pobediti u par mečeva - rekao je Anderson. 

U singlu se Novak plasirao u treće kolo "Rodžers kupa" u Torontu nakon pobeda nad Bašićem i Polanskim, dok je Anderson nakon pauziranja u prvom kolu u nastavku turnira savladao Jevgenija Donskoja.

U osmini finala dubla sastaju se sa francuskim parom Pjer-Ig Erber/Nikola Mau, trećim nosiocem turnira i jednim od najboljih dublova sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading