NOVAK SAMOKRITIČAN: Bolje sada nego na US openu

Autor:

Sport

10.08.2018

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se oprostio od Rodžers kupa nakon poraza u trećem kolu od Stefanosa Cicipasa. Grčki teniser zadao je ozbiljne probleme najboljem srpskom teniseru i na kraju izašao kao pobednik. Novak nije krio nezadovoljstvo, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naš najbolji teniser je nakon susreta bio samokritičan, navodeći da ga frustrira kada ispadne u ovim fazama turnira.

Porazi me ne raduju, pogotovo kada dođu u ovim fazama turnira. To me frustrira, ali moram da nastavim dalje. Sledeći turnir na kom ću igrati je Sinsinati, jedini iz serije 1000 koji do sada nisam osvojio - naveo je Novak i razjasnio kako je došlo do poraza od 19-godišnjeg Grka.

RepublikaFoto: AP/Tanjug
Stefanos Cicipas

- Nisam igrao dobro sa osnovne linije, riterni nisu bili dobri. Ovakvi dani se povremeno dogode, ali, bolje sada, nego na US openu - rekao je Đoković i pohvalio Cicipasa, za koga smatra da je predvodnik nove generacije tenisera.

Najbolji srpski teniser nije završio takmičenje u Torontu, pošto je u kombinaciji sa Kevinom Andersonom došao do osmine finala u dubl konkurenciji, a naredna prepreka su Nikola Mektić i Aleksander Peja. Duel bi trebalo da počne u petak posle 21.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading