NADAL OBJASNIO: Možda je ovo razlog Novakovog poraza!

Autor:

Sport

10.08.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski broj jedan, Rafael Nadal govorio je o kratkom periodu pripreme između turnira na travi i betonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal o poteškoćama!

Rafael Nadal stigao je do četvrtfinala Rodžers kupa u Torontu pobedom nad Stenom Vavrinkom.

- Bio je to dobar meč, dobar utisak sam ostavio protiv kvalitetnog rivala. Srećan sam što Sten ponovo igra dobro. To mi je trebalo, ovaka meč kako bih podigao sebi samopuzdanje- rekao je Nadal. 


Rafa se u četvrtfinalu sastaje sa Marinom Čilićem, Hrvatom koji je podbacio na Vimbldonu, ali za sada u Torontu igra jako dobro. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ono što znam da moram je da igram najbolje što mogu, bez tog nivoa biće nemoguće. Imao sam dve sigurne pobede do četvrtfinala, a protiv Čilića ću morati da igram bolje i to ću i pokušati- rekao je prvi reket sveta.


Rafael Nadal je u polufinalu Vimbldona poražen od srpskog tenisera Novaka Đokovića. 

- Morate da razmislite o nekoliko stvari... Ako ranije ispadnete na Vimbldonu, imate više vremena da se oporavite i pripremite za sezonu na betonu. Ako dogurate daleko na Vimbldonu, onda imate manje vremena za pripremu za beton. Za mene je taj period posle Vimbldona najteži, psihički i fizički- zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading