NIJE POKLEKAO: Đoković u trećem kolu Sinsinatija posle preokreta!

Autor:

Sport

15.08.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolu turnira u Sinsinatiju nakon pobede nad Adrijanom Manarinom sa 2:1 po setovima (4:6, 6:2, 6:1). Nole je morao ozbiljno da se pomuči kako bi slomio otpor Francuza, ali je u tome uspeo i slavio nakon preokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nakon što je eliminisao Stiva Džonsona na red je došao Francuz Minarino. Odlično je Noletov rival započeo meč, a u sedmom gemu prvog seta stigao do brejka što se ispostavilo kao ključ za 1:0. Ipak, tada je Đoković zaigao mnogo bolje, onako kako su od njega svi navikli. Iako je posle prvog brejka dopustio da mu protivnik uzvrati istom merom, Nole je još dva puta uzimao servis Francuzu za 6:2 i poravnanje rezultata na 1:1. 

Treći, odlučujući, set doneo je dosta manje neizvesnosti jer je Novak prilično sigurno meč priveo kraju. Nakon uvodnog gema na svoj servis, odmah je upisao brejk i praktično time rešio duel sa Manarinom kome je praktično oduzeo sve šanse za povratak u duel koji je trajao dva sata i osam minuta.

Naredni Noletov rival u trećem kolu turnira u Sinsinatiju biće bolji u okršaju Miše Zverava i Grigora Dimitrova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading