ĐOKOVIĆ PREŽIVEO PAKAO NA TERENU: Nisam se osećao dobro...

Autor:

Sport

16.08.2018

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković nije se osećao dobro tokom meča protiv Adrijana Manarina u drugom kolu Sinsinatija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković se loše osećao!

Đoković je uspeo da pobedi posle preokreta sa 2-1 u setovima, 4:6, 6:2, 6:1.

Masters u Sinsinatiju je jednini trofej koji srpski teniser nema u svojoj bogatoj kolekciji, pa je naglasio koliko mu ovaj turnir znači.

- Mislim da osvajanje Vimbldona stvara više motivacije nego pritiska. Stvarno želim da osvojim ovaj turnir to sam pokušavao. Još uvek sam na turniru ove godine i možda ću biti u prilici da igram za titulu. Ali definitivno moram da igram bolje nego što sam igrao prvih nekoliko mečeva. Mnogo sam trenirao da bih pronašao ovaj nivo igre i tenisa na kom želim da budem. Definitivno sam motivisan da odem daleko na ovom turniru- rekao je Đoković posle meča. 

Srbin je zaigrao malo bolje tek nakon izgubljenog prvog seta jer je imao zdravstvenih problema, srećom, Nole je još uvek u borbi za titulu.

- Nisam se osećao dobro. Nisam imao dobro veče i to je trajalo set i po. Nekako sam izgurao i uz pomoć doktora i Boga. Samo sam srećan što sam uspeo da prevaziđem izazov. Svaka čast Manarinu, dobro je igrao u prvom setu, ali ja nisam bio svoj. Na terenu sam se teško kretao i udarao lopticu, pravio sam mnogo grešaka. Drugi deo drugog seta i treći set su već bili mnogo bolji. Probaću da to prenesem u naredni meč- rekao je Đoković. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading