DIMITROV IMA PORUKU ZA NOVAKA: Pitanje je vremena...

Autor:

Sport

21.08.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarin, Grigor Dimitrov poručio je da se nalazi na nivou "velike trojke" i da će vremenom uspeti da pobedi Novaka Đokovića, iako je trenutno rezultat u međusobnim duelima 8:1 za Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dimitrov samouveren!

Dimitrov je vodio protiv Đokovića do rezultata 6:2, 3:2 u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju, ali je Novak sve preokrenuo u svoju korist i slavio.

- Znao sam tačno šta treba da radim, imao sam ga gde želim, a u tim trenucima one je počeo da igra opušteno, agresivnije, jer je znao da mu je to jedina šansa da me pobedi. Sve je išlo u njegovu korist, iskreno. Očigledno je njegovo iskustvo u takvim mečevima kojih je imao mnogo poslednjih godina bila njegova prednost. Njegova igra u defanzivi je neverovatna- rekao je Dimitrov. 

Dimitrov smatra da je u dobroj formi i da je pitanje vremena kada će pobediti Novaka.


- Uradio sam šta je trebalo da popravim iz prethodnih mečeva. Moram da gradim na tome. Kada budemo opet igrali znaću na čemu da radim. Kao kada pravite kuću – ciglu po ciglu. Ko zna koliko će mi mečeva biti potrebno da bih ga pobedio. Ali osećam da sam na tom nivou, a uvek mi izmiču sitni detalji koji rešavaju pobednika. Ne plašim se to da kažem. Takav sam. Protiv koga god da sam igrao u prošlosti, bez obzira da li je Novak, Rafa (Nadal) ili Endi (Mari), siguran sam da sam na tom nivou. Moram samo da gradim na tome i igram tako svakodnevno- dodao je Bugarin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading