Evo koga Agasi vidi kao naslednika Novaka, Rafe i Rodžera

Autor:

Sport

22.08.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića, i legenda ovog sporta, Andre Agasi izjavio je kako taj sport ima budućnost posle ere u kojoj vladaju Novak, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi

- Mislim da je Aleksander Zverev momak na kojeg treba obratiti pažnju u budućnosti, ali ne odmah. Mnogi se boje šta će se dogoditi sa tenisom kad se povuku Federer, Nadal i Đoković, ali ja želim da gledam stvari u pozitivnijem svetlu. Možda će oni otići, ali bićemo spremni za nove momke koji će obući sport u novo ruho - rekao je nekadašnji trener Novaka Đokovića i dodao:

- Ako sve bude kako treba, mislim da će Zverev osvojiti mnogo velikih titula. Ne znamo ipak koliko je vremena potrebno da dete postane šampion. Nekima to pođe brzo za rukom, ali većini je potrebno malo više vremena. Dopada mi se ono što vidim kod njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi je sarađivao sa Novakom Đokovićem

Agasi takođe veruje da će Nik Kirjos ispuniti potencijal, ali da prethodno mora da sazri.

- Kirjos je možda najveći prirodni talenat u novoj generaciji, ali moramo da vidimo može li da sklopi slagalicu kada je najvažnije.Talentovan je, ali mora da se fokusira na ono što je potrebno da radi kako bi stigao do vrha. Možda mu je potrebna prava osoba da ga vodi. On je jedan od nekolicine igrača za čiji meč bismo svi platili kartu i ako pronađe ravnotežu uz koju može konstantnije da pobeđuje, za njega je sve moguće - zaključio je Agasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading