UBIJALO ME ŠTO SAM NESTRPLJIV

Sport

24.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postao je prvi teniser koji je objedinio sve masters titule, ali put koji je do toga morao da pređe se ne zaboravlja. Novak Đoković otvorio je dušu i progovorio o greškama zbog kojih nije uspeo ranije da se vrati gde mu je mesto posle povrede lakta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Jedna od najvažnijih stvari koje sam naučio o sebi je koliko sam samo bio nestrpljiv. Najteži zadatak mi je bio da se rešim toga. Nikada ranije u karijeri nisam imao neku veliku povredu, što me je dotad činilo veoma srećnim, ali... Pretpostavljam da je, i pored svih mera predostrožnosti koje sam preduzimao, telo trpelo udarce i povređenom laktu morao sam ozbiljno da se posvetim - ispričao je sada šesti teniser sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Prošle godine, posle poraza u četvrtfinalu Vimbldona, saopštio je nekada prvi reket na ATP listi da pravi šestomesečnu pauzu. Povratak nije išao u dobrom smeru, pa je operacija, koju je po svaku cenu želeo da izbegne, postala neizbežna, a mnogi su ga već otpisali i penzionisali.

- Vimbldonska titula i titula u Sinsinatiju su mi sada slađe. Posebne su upravo zbog puta koji sam prešao - rekao je Novak, sa čime se sigurno slažu i njegovi navijači širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading