Nadal otrkio detelje iz detinjstva!

Autor:

Sport

24.08.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji španski teniser Rafael Nadal pred početak US Opena otkrio je malo poznate detalje iz njegovog detinjstva, ali i najavio borbu za novi trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Kako je sam rekao Rafael Nadal je u početku karijere bio uplašen zbog svega što ga je okruživalo. Španac je međutim uvek na terenu pokazivao borbeni duh i strah nije postojao.

- Bio sam veoma stidljiv kad sam bio dete. Bio sam na turu veoma rano, već sa 16 godina i bio sam veoma stidljiv. Međutim, nisam bio stidljiv kada sam na terenu. To je najvažnija stvar zar ne? Možete da budete stidljivi u životu ali očigledno kada ste na terenu tada igrate da biste pobedili - kaže Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Ipak, to ne smatra za lošu stvar, jer mu je pomogla na terenu.

- Očigledno je da ako ste stidljivi kada igrate onda ste u nevolji. Ali normalna je stvar takođe da ako ste dobar junior i celog života se bavite tenisom teško je da budete stidljivko na terenu. Na terenu možete da budete ono što zaista jeste i stidljivost će nestati - rekao je Španac koga su novinari pitali zašto uvek skida majicu kada se meč završi.

- Ne želim da se prehladim. Možda se drugi igrači ne znoje koliko i ja ali ja ne mogu u istoj majici u kojoj sam igrao da ostanem i da dajem intervjue i da delim autograme - pojasnio je Rafa. 

Podsetimo, "bik sa Majorke" branio titulu na US Openu osvojenu prošle godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading