Oglasio se i NOLE nakon scene koje je UZDRMALA US OPEN!

Autor:

Sport

31.08.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je teniski sudija Mohemed Lajani izazvao lavinu komentara svojim postupkom na meču Nik Kirijos - Pjer-Ig Erber počele su da pristižu kritike sa svih strana, ali je naš Novak Đoković stao u odbranu arbitra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, kada je sudija video da kontroverzni teniser Nik Kirijos očigledno ne planira da meč "normalno" privede kraju već da je odustao od istog na 1:0 u setovima i 3:0 u gemovima za protivnika, odlučio je arbitar da se spusti sa stolice i popriča sa Australijancem. Rekao mu je da poštuje sebe, protivnika, kao i publiku i da odigra meč do kraja. Kirijos je došao do velikog preokreta i pobede što su mnogi okarakterisali kao grešku sudije, odnosno da se nije odlučio na takav čin, ishod meča ne bi bio isti. Nakon svega oglasio se i Nole.

- Nisam video šta se desilo, ali sam čuo. Čuo sam da je Mohamed (Lajani) sišao iz one stolice, otišao na teren i razgovarao sa Kirjosom, rekao mu da igra bolje, da ima odgovornost prema navijačima. Znate, razumem ljude koji je ta scena uznemirila, jer misle da sudija samo treba da sedi i presuđuje o poenima. Ali, ko god poznaje Mohameda, zna da je on drugačija osoba. On je vrlo pozitivan, uvek. Smeje se stalno, prenosi pozitivnu atmosferu, i sam pravi šou, na onaj pozitivan način. Znajući ga, ne mislim da je želeo da uradi to što je uradio iz bilo kog drugog razloga osim sledećeg: da pomogne Niku da razume da će, ako nastaviti da se ponaša tako, da će snositi posledice. Nisam video šta se desilo, ponavljam, ali znajući Mohameda, verujem da je to uradio iz najbolje namere, a ne zbog neke pretnje - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading