FEDERER: Srećan sam što je gotovo

Autor:

Sport

04.09.2018

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer je posle poraza od Australijanca Džona Milnama u osmini finala US Opena istakao da su uslovi na "Artur Eš" stadionu bili nepodnošljivi i da njegovo telo nije moglo da izdrži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Imao sam problem sa uslovima. Bilo je vruće i vlažno. Bukvalno nisam imao dovoljno vazduha. Bilo je vrlo neugodno na terenu. Gubio sam energiju. Ovo mi se možda prvi put u karijeri dogodilo. A Džon je uspeo da se nosi sa takvim okruženjem. Možda zbog toga što on dolazi iz jednog od najvlažnijih mesta na svetu. Tužan sam, nije mi lako, ali u nekom trenutku sam bio srećan što je meč završen - priznao je Federer.

Švajcarac je u Njujorku osvojio pet Gren slem titula, a poslednji put radovao se još 2008. godine.

- Imao sam utisak da se sve vrti oko mene. Trenirao sam u teškim uslovima, igrao na temperatiru iznad 40 stepeni, ali moje telo jednostavno nije moglo da izdrži. Nisam imao dovoljno vazduha, bio sam skroz mokar od znoja- rekao je Federer.

Milman, inače rođen u Brizbejnu, će se u borbi za mesto u polufinalu sastati sa Novakom Đokovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading