(FOTO, VIDEO) NEPONOVLJIVE SCENE: Evo zašto će Đoković zauvek pamtiti četvrtfinale US Opena!

Autor:

Sport

06.09.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser Novak Đoković pobedio je Australijanca Džona Milmana sa 3:0 po setovima (6:3, 6:4, 6:4). Ipak, velika vrućina pretila je da dodatno zakomplikuje meč Noletu, a scene koje su viđene su zaista neponovljive.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pakao! Jedina reč koja može opisati ono kroz šta su naš i australijski as prošli u četvrtfinalnom meču njujorškog grend slema. Situacija na terenu bila je zaista nevetovatna. Oko 26 stepeni u hladu i prevelika vlažnost vazduha pretili su da pokvare odličan meč.

U jednom momentu Milman je pitao Novaka da duel bude prekinut na neko vreme jer ventilatori koji su uključeni ne daju rezultat. Mnogi su ih nazvali i kao "ventilatore od jedan dolar". Organizatori su bili baš optimistični ako su mislili da će to pomoći.

Celu situaciju najbolje je pokazao i Novakov gest kada je po ko zna koji put skinuo majicu i odlučio da "uživa u momentu", njegov osmeh sve govori.

Koliko mu je ova pobeda bitna, pokazao je Nole i nakon meča, a priliku za osmo finale u Njujorku imaće protiv Japanca Keija Nišikorija koji je pobedio hrvatskog tenisera Marina Čilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading