LJUT JE: Nadal pobesneo zbog poređenja sa Novakom!

Autor:

Sport

08.09.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je morao da preda meč polufinala US Opena protiv Del Potra. Povreda kolena je bila jača, a posle meča bio je više nego ljut. Jedno pitanje novinara dodatno ga je razbesnelo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Predstavnike medija je zanimalo da li mu se dešava isto što se događalo i Đokoviću i Federeru.

- Ne želim takva poređenja sa Novakom i Rodžerom i smatram da nisu fer. Đoković je imao problema prošle godine, Federer godinu pre. Ali, on je takvu povredu imao u 36. godini, tako da to nije isto - ljutito je rekao Nadal.

On je nastavio u istom ritmu.

 

- Možete da gledate koje masters turnire sam ja osvojio, a koje oni ili koji nam trofeji fale, pa na osnovu toga da se prave poređenja. Ili na osnovu toga šta smo uradili u teniskoj istoriji. Ovo sa povredama, to nije pravo poređenje - jasno je poručio Nadal.

Španac je baš bio tužan što nije mogao da završi meč, ali je bilo jasno da se od starta nadmetanja sa Argentincem mučio i da su bolovi u kolenu bili jači. Poređenje ga je baš naljutilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading