NOLE IMA JASNU PORUKU ZA SVE!

Autor:

Sport

12.09.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković ozbiljno se primakao vodećem dvojcu (Rafaelu Nadalu i Roddžeru Federeru) na vrhu ATP liste. Naredni korak - prvo mesto!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Definitivno mi ne bi smetalo da budem ponovo prvi teniser sveta. Lagao bih vas kada bih rekao da mi to nije cilj – osim Grend slem titula koje su vrhunac ovog sporta - rekao je Đoković. 

Srpski teniser u noći između nedelje i ponedeljka osvojio je treći US open, odnosno 14 Grend slem titulu, pošto je u finalu pobedio Huana Martina del Potra u tri seta. 


- Pokušaću da ugrozim Nadalovu prvu poziciju do kraja godine.Videćemo da li je moguće. Ono što me najviše uzbuđuje je novi nivo tenisa i koncentraciju koju sam uspeo da dostignem u poslednja dva i po meseca - rekao je Novak i dodao: 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Želim to da zadržim koliko god je moguće. Ako budem igrao tako, mislim da imam šanse na bilo kom turniru - zaključio je Nole.

Podsetimo, naš as trenutno zaostaje 455 bodova za Federerom, odnosno nešto više od 2000 za Nadalom, a ukoliko ovako nastavi povratak na tron je vrlo moguć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading