DELPO ISKREN: Izgubio sam poštovanje prema Federeru!

Autor:

Sport

17.09.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Huan Martin del Potro otkrio je do sada nepoznate činjenice. On je govorio o Rodžeru Federeru, a ono što je imao da kaže iznenadilo je mnoge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Martin del Potro i Novak Đoković

U intervjuu za magazin "GQ" popularni Delpo je rekao da se posle turnira u Indijan Velsu odnos njega i Švajcarca znatno promenio.

- Izgubio sam poštovanje i strah koji sam imao prema Federeru. Divim mu se zaista mnogo, ali posle tog trećeg seta sam pomislio - pa mi smo isti! Obojica se borimo za isti trofej. A ja sam tada igrao vrlo dobro i rekao sebi 'ovo je možda jedina šansa da osvojim' titulu poput ove - rekao je Delpo i prokomentarisao meč sa Švajcarcem:

- Promenio sam pristup u glavi. Kada je bio besan na sudiju, rekao sam sebi - okej, sada je vreme da igraš na istom nivou kao on. Posle tog seta sam mnogo bolje igrao od njega i osvojio trofej - dodaje Del Potro. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Prisetio se i 2010. godine koja je za njega bila možda i najteža u karijeri.

- Dva meseca ništa nisam radio, bio sam depresivan. To su bili užasnio dani. Nisam mogao da pomeram zglob ni da trčim. Samo bih se probudio i gledao sat na telefonu",priznaje "Div iz Tandila" 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading