NOLE: Uživao sam!

Autor:

Sport

23.09.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković posle meča sa Kevinom Andersonom zadovoljan je uprkos porazu. Osećao se odlično uz dobru atmosferu i odličan duel.

Novak Đoković

- Uživao sam u atmosferi. Uradio sam sve što sam mogao, ali Kevin je igrao odlično. Nisam mogao više. Bez obzira na rezultat, uživam u ovom iskustvu. Svi se trudimo da igramo najbolje što možemo, da istražimo svoje granice - ocenio je Đoković.

Naredni meč srpski teniser odigraće protiv Nika Kirjosa. S obzirom na to da je sudija Mohamed Lajani suspenodovan na dva turnira zbog pomaganja problematičnom Australijancu, novinare je zanimalo kakvo je Novakovo mišljenje o čitavoj situaciji.

- Da li je kazna prestroga? Možda, ali je dobro znati da će svako snositi posledice za ono što radi. Igrači su sigurno zadovoljni što postoje kazne i za sudije, jer to znači da se sistem vodi računa o obe strane. Volim Lajanija, i žao mi je što se našao u ovoj poziciji, ali igrači će sigurno biti srećnije - dodao je Đoković.

Tim Evrope trenutno vodi protiv tima sveta sa 7:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading