U ELEMENTU: Novak otkrio da li je namerno pogodio Federera u zadnjicu

Autor:

Sport

01.10.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Rodžer Federer su se odlično zabavljali na Lejver kupu. Ipak, svet tenisa i danas priča o momentu kada je Srbin pogodio velikog rivala u zadnjicu i to prilikom dubl meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Znao sam da ćete me to pitati. Ne, ne, ne... Zakasnio sam na lopticu, ne igram često dubl pa mi je bilo potrebno vreme da se prilagodim u prvih nekoliko gemova, jer je taktički pristup potpuno drugačiji. Jesam ga overio, ali overili su i oni mene u grudi posle nekoliko gemova. Naravno, sve je prošlo kako valja... i on i ja smo dosta uživali tamo - rekao je Novak na gostovanju u emsiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Novak je otkrio i kako je doneo odluku da preskoči Peking.

- Biću u Šangaju. Planirano je da igram i Peking, ali zbog odličnih okolnosti u poslednja tri meseca i previše mečeva koje sam odigrao, odlučio sam da ne nastupim tamo. Malo sam bio fizički i mentalno iscrpljen posle Lejver kupa koji je bio zahtevan za sve nas. To mi je dalo mogućnost i priliku da porodično provedem malo više vremena u Beogradu i treniram ovde - zaključio je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading