NOVAK SPREMA "OSVETU": Svejedno je ko će mu biti naredni rival!

Autor:

Sport

09.10.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Francuza Žeremija Šardija u drugom kolu Mastersa u Šangaju, a njegov naredni protivnik će biti bolji iz duela između Hjeona Čunga i Marka Čekinata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković nastavlja pohod u Šangaju!

Đoković je Šardija savladao sa 6:3, 7:5, pa je nastavio niz pobeda protiv francuskog igrača, sprski teniser vodi sa 12:0.

Sledeća prepreka u Šangaju srpskom teniseru biće bolji iz meča Čung - Čekinato, a zanimljivo je da su obojica tenisera u poslednjem duelu bila bolja od Srbina. 

- I jedan i drugi su me pobedili kada smo se sastajali poslednji put. Mislim da sam potpuno drugačiji igrač od onoga koji je bio na terenu u prvih pet, šest meseci ove godine. Nadam se i da će sada ishod biti drugačiji. Veoma sam srećan što igram na visokom nivou. Mislim da sam veoma blizu svojih najboljih igara, a to "najbolje" se menja iz dana u dan. Težim da budem najbolji što mogu da budem svakog datog dana. Današnji nastup je bio nešto najbliže tome- rekao je Novak, koji je od Čunga izgubio na Austalijan openu, a od Čekinata na Rolan Garosu. 

Ako Đoković dođe do finala u Šangaju nadmašiće Rodžera Federera na drugom mestu na ATP listi, a ako osvoji turnir u Kini doći će samo na 33 boda od Rafaela Nadala, koji je prvi na ATP listi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading