Đoković otkrio plan do kraja sezone: DRŽIMO PALČEVE DA TAKO I BUDE!

Autor:

Sport

11.10.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da mu je glavni cilj da do kraja sezone prestigne Španca Rafaela Nadala i vrati se na čelo ATP liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ðokoviću na Mastersu u Šangaju, gde je danas eliminisao Italijana Marka Čekinata 6:4, 6:0 za plasman u četvrtfinale, finale garantuje drugo mesto, a osvajanje turnira dolazak na samo 35 bodova manje od Nadala koji je zbog povrede otkazao nastup. 

- Učiniću sve da budem ponovo broj jedan. To je verovatno najveći cilj do kraja sezone - rekao je Ðoković posle meča sa Čekinatom, a prenosi ATP.


Srpski as je baš posle poraza u junu od Čekinata u četvrtfinalu Rolan Garosa krenuo sa sjajnim igrama, pobedio je na 28 od 30 mečeva, uz osvajanje dva gren slema na Vimbldonu i US Openu i približio se samom vrhu.

- Veoma sam zadovoljan zbog načina na koji sam koristio servis na prva dva meča na turniru. To je jako bitno. Hteo sam protiv Čekinata da igram dužu razmenu i bio sam agresivan kada je bilo potrebno. Drugi set mi je bio perfektan i drago mi je kako sam završio meč.

Ðokovićev rival za mesto među četiri najbolja u Šangaju biće u petak Južnoafrikanac Kevin Anderson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading