OSVETA S NULOM!

Autor:

Sport

12.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osveta se najbolje servira kad je hladna, a Novak Đoković je Marku Čekinatu vratio, i to s kamatom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser deklasirao je Italijana sa 6:4, 6:0 u Šangaju i tako mu se revanširao za eliminaciju u četvrtfinalu ovogodišnjeg Rolan Garosa. Naredna prepreka Noletu u četvrtfinalu mastersa u Kini biće Južnoafrikanac Kevin Anderson, sa kojim je u odličnim odnosima.

Početak meča nije najavljivao debakl 21. igrača sveta. Bio je Čekinato konkurentan do sredine prvog seta i imao prednost 3:2. Tada je Novak polomio reket, izbacio bes iz sebe i očigledno dodao gas. Rivalu je prepustio samo još jedan gem, i to u prvom setu, tako da je Italijan u drugoj deonici ostao sa "krompirom", kako se u tenisu nazivaju setovi u kojem jedan od igrača ostane sa nulom. Takav ishod, odnosno igra u 69 minuta meča, dodatno je Noletu dao krila da još čvršće veruje kako mu je prvo mesto ATP liste do kraja godine realan cilj.

- Drugi set je bio savršen. Srećan sam što sam meč završio na takav način. Pokušaću sve što je u mojoj moći da se domognem prvog mesta. To je verovatno najveći cilj na kraju sezone - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading