DIVAN GEST - Noletova poruka podrške za ugrožene u poplavama: Rafa, druže, svaka čast!

Autor:

Sport

11.10.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog četvrtka ogromne poplave pogodile su Majorku i do sada odnele čak 10 ljudskih života. Iako trenutno igra turnir u Šangaju, naš Novak Đoković još jednom je pokazao da je veliki čovek. Poslao je poruku podške svim ugroženima i poručio da su njegove misli trenutno usmerena ka njima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Čuo sam za loše vesti, za poplave u Majorki. Želeo bih da izjavim saučešće svim ljudima koji su izgubili svoje bliske, i želeo bih da pošaljem najlepše želje, snagu, dobru energiju svima da prođu kroz ovo. Znam da je veoma teško, posebno ljudima koji su u epicentru svega. Šaljem im veliki zagrljaj, a veliko poštovanje za mog druga Rafaela Nadala, svaka čast, druže, što si pomagao i ovim putem pozivam sve koji gledaju ovaj video da pomognu Majorki na bilo koji način ako su u mogućnosti - rekao je Novak Đoković u video snimku koji je objavio na internetu.

Podsetimo, Rafael Nadal je ovih dana upravo u Španiji gde pomaže svojim sugrađanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading