TREĆA SREĆA: Zverev vodi 2:0 protiv Novaka, a ima i DODATNI MOTIV!

Autor:

Sport

12.10.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Alekandar Zverev smatra da je Novak Đoković trenutno najbolji igrač na svetu i očekuje uzbudljiv duel u polufinalu mastersa u Šangaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zverev protiv Đokovića u polufinalu Šangaja!

- Novak je osvojio poslednja dva Gren slem turnira. Na papiru on je trenutno najbolji igrač na svetu. To će biti veoma interesantan meč- rekao je Zverev.

Peti igrač sveta je u četvrtfinalu lako izašao na kraj sa Kajlom Edmundom, a u subotu će pokušati da zabeleži treći trijumf protiv Đokovića i sačuva maksimalan učinak u međusobnim duelima, a ujedno  je upisao 49. pobedu u sezoni i na listi igrača sa navjiše trijumfa u 2018. godini .

- Velika mi je čast da postanem lider po broju pobeda u sezoni, jer na turu ima mnogo sjajnih tenisera koji igraju odlično tokom cele godine. To mi mnogo znači. Naravno, ne želim da se zaustavim na tamo. Do kraja godine će biti još mnogo tenisa- izjavio je Zverev.

Polufinalni meč u Šangaju će odigrati u subotu u 10:30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading