NOLE POSLAO JAKU PORUKU: Znam da mogu da pobedim svakoga!

Autor:

Sport

13.10.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je poslao jaku poruku svetu tenisa! Pobedio je Zvereva u polufinalu Šangaja, a onda objasnio da može da se nosi sa svakim teniserom na svetu.

RepublikaFoto: Starsport

- Ja dobro znam da mogu biti najbolji na svetu i da svakoga mogu da pobedim na bilo kojoj podlozi! Mislim da sam odigrao prilično solidno. Terao sam ga uvek na taj još jedan dodatni udarac i to kada je daleko od terena - rekao je Đoković.

On je nastavio u istom ritmu.

- Pokušavam da budem što precizniji i efikasniji, da što više koristim uglove pri servisu. Nemam prvi servis od 220 km kao što Saša ima, tako da moram da se služim mnogo više preciznošću, da otvorim poen. To mi je bila taktika. Očigledno je da Saša može da igra mnogo bolje, bilo je i malo čudno sve ono što je radio. Ne znam da li ima nekih fizičkih problema, ali mi se čini da se malo teže kretao, tako da nije mogao da stigne mnoge lopte.  Ja sam, sa druge strane pokušavao da igram svaki poen kao da je prvi i sveukupno sam veoma zadovoljan mojom predstavom - zaključio je Nole.

Srbina u nedelju očekuje finale, a igraće protiv Borne Ćorića (11.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading