ŠAMPIONOV POKLON: Nole zagrlio "bebu" pa otkrio koliko mu znači Šangaj

Autor:

Sport

14.10.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u finalu turnira u Šangaju bio bolji od Borne Ćorića, stigao je do novog trofeja, a posle meča poslao je snažnu poruku navijačima u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Zdravo svima, hvala vam na ljubavi i podršci koju sam od vas dobio ove sedmice u Šangaju. Bila je ovo sjajna nedelja. Ovo je 'beba' za koju smo svi naporno radili cele sedmice. Veoma sam ponosan. Ovo je jedna od najboljih nedelja koje sam imao ove godine. Igrao sam na veoma visokom nivou danas i sve krunisao odličnim duelom sa Bornom danas. Imam sve više navijača u Kini i želim svima da im se zahvalim na odanosti, podršci, ljubavi i neverovatnoj strasti koju svakog dana mogu da osetim na terenu. Masters u Šangaju je jedan od najpoznatijih Masters događaja i ponosan sam što sam ga osvojio četvrti put. Hvala svima i nastavite da uživate u tenisu - rekao je Novak.

 

 

Đoković je sada jako blizu prvog mesta, Nole je još jednom pokazao da je njegova forma u velikom usponu i da može da pobedi svakog rivala. Ovoga puta u Kini je osetio veliku ljubav navijača, a baš to je ono što mu je bilo potrebno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading