Rusedski: Novak nije talentovan kao Rodžer, ALI...

Autor:

Sport

14.10.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju je Đoković savladao Bornu Ćorića za titulu na Mastersu u Šangaju. Srbin je tako obezbedio drugo mesto na ATP listi, a osvojio je 32. titulu na turnirima iz serije 1.000. To je prokomentarisao nekadašnji četvrti teniser sveta Greg Rusedski, koji smatra da Novak Đoković nije talentovan koliko i Rodžer Federer, ali da ne trenutno Srbin nema slabu tačku u svojoj igri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Kada Novak igra najbolji tenis njegov protivnik može samo da se pita kako da ga pobedi. Ne postoji slaba tačka u njegovoj igri, to je neverovatno - rekao je Rusedski.

- Đoković možda nema talenat kao Rodžer Federer, ali je kretanje podigao na neki drugi nivo u muškom tenisu. Federer se nekada sjajno kretao i pogađao, ali sada to radi Novak. On je najbolji riterner na svetu i morate da mu se divite za sve što radi. Verujem da će sledeće sezone da bude glavni favorit na Gren slem turnirima. Ne bih bio iznenađen da osvoji sva četiri velika pehara.

Đoković se osvajanjem trofeja u Šangaju približio na samo 215 bodova prvoplasiranom Rafaelu Nadalu.

- Odvojio je sebe od ostatka igrača. Ukoliko osvoji još nešto pre Završnog turnira biće prvi na svetu na kraju sezone. Novak je u spektakularnoj formi, što potvrđuje i podatak da je od Vimbldona izgubio je samo jedan meč - dodao je Britanac..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading