JELENA BURGERIMA ČIKA NOVAKA!

Sport

20.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak konačno jede meso! Ponadali su se mnogi da se najbolji srpski teniser vratio proizvodima od životinjskog mesa jer je Jelena Đoković na svoj Instagram postavila sliku gde uživa u burgerima i krompiru.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Bračni par Đoković

Iako su zli jezici često govorili da je upravo Novakova supruga glavni krivac što je promenio ishranu i odrekao se mesa, baš ona je ta koja je muža izazivala hranom kojoj retko ko može da odoli.

"Gladan", upitala je gospođa Đoković supruga na pomenutoj društvenoj mreži pored fotki na kojima se vidi kako uživa u ukusnom ručku u Pragu.

SAMO VEGETARIJANAC

Ipak, bračni par Đoković ostao je dosledan uverenjima, a ubrzo je na videlo izašlo da su ručali u veganskom restoranu u češkoj prestonici. Iako Novaka uglavnom nazivaju veganom, on je to oštro demantovao u više navrata.

Foto: instagram.com/Jelena Đoković
Tekst potpisa

- Nisam vegan! Ishrana mi je uglavnom bazirana na biljnoj osnovi, s tim što jedem ribu i jaja kao izvore proteina. U biljnoj hrani ima dosta proteina iako mnogi znaju samo za meso, koje je u našoj kulturi nezaobilazna namirnica. Meso ne jedem od avgusta 2015. iz etičkih i zdravstvenih razloga - rekao je jednom prilikom, dok je i njegova supruga jela meso dok je bila trudna sa ćerkom Tarom.

ŠTEPANEKOV GOST

Novak je u Pragu boravio sa suprugom povodom egzibicionog meča koji je organizovao bivši teniser i član stručnog štaba srpskog igrača Radek Štepanek, a njih dvojica obišla su i jednu prašku školu gde su se družila sa najmlađima. Iako su njih dvojica posle samo nekoliko meseci prekinuli saradnju, ostali su u dobrim odnosima, a harizmatični Radek učinio je da se Đokovići osećaju kao kod svoje kuće. Na istoj egzibiciji učestvovao je još jedan bivši Novakov trener - Andre Agasi.

RepublikaFoto: instagram.com/radek_stepanek

Đokovići učvrstili brak pred Stefanov rođendan

Novak i Jelena prošetali su Pragom kako sav normalan svet, a posetili su i jednu od najvećih atrakcija - Karlov most. Legenda kaže da ko se poljubi ispod luka ovog mosta, ostaje zauvek zajedno, što su Đokovići i učinili. Tako su se još jednom zavetovali na večnu ljubav i to baš pred četvrti rođendan sina Stefana, koji će proslaviti u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading