KAKAV OBRT: Najveći kritičar ponovo stao uz Novaka!

Autor:

Sport

22.10.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je kritikovao Novaka Đokovića, a sada je stao na njegovu stranu. Mats Vilander smatra da su i Rafa Nadal i Rodžer Federer imali loše periode, ali da se o tome nije pisalo.

- Najčudnije u celoj priči je što nismo tako pričali o Federeru, koji je "postio" bez velikog trofeja pet godina ili o Nadalovom misterioznom periodu od nekoliko godina, kada je bio povređen ili nije bio povređen ili možda samo nije igrao dobro - ispalio je Vilander za "Sports Ilustrejtid".

On je dodao da se Đoković brzo vratio u pravi ritam.

- Novakov put je daleko normalniji i prirodniji, iako smo svi mislili da su Federer i Nadal superljudi. Na kraju, moramo da pogledamo ko izlazi kao pobednik iz cele situacije. Rodžer i kada nije pobeđivao, govorilo se o njegovoj "gracioznosti" u porazu, Nadal se "pokrivao" time što nikada nije pokazivao negativnu emociju kada je gubio. A, Novak? On je veliki igrač, jedan od najvećih koje sam ikada gledao - naglasio je Mats Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading