FEDERER JE CAR! Oduševiće vas njegov plan šta će da radi kad završi karijeru!

Autor:

Sport

24.10.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je čime će se baviti kada bude završio igračku karijeru i oduševio čitavu tenisku javnost. Uskoro će se višestruki Gren slem šampion povući iz profesionalnog tenisa, ali on ima sjajan plan kako da uživa u penziji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer ima sjajan plan!

- Kada završim karijeru, sigurno neće sedeti kod kuće na kauču. Nedavno sam kupio stari autobus iz šezdesetih godina i želim da njim putujem po Evropi. Naš kontinent je mali, svuda može da se stigne. Putovanja su lakša nego ikad. Voleo bih da ponovo obiđem sve zemlje i gradove u kojima sam igrao, ali ovog puta opušteno, mirno, bez sportskog pritiska - otkrio je Federer.

Rodžer je priznao i da mu se sve više sviđa ideja da bude mnogo više kod kuće.

- Odmor je veoma bitan za mene sada i velika mi je potreba. Jedva čekam da budem više vremena kod kuće, sa porodicom, sa decom. Kada sam bio povređen, osetio sam kako je to kada si duži period u svom domu, sa familijom i bilo je prelepo - priznao je Federer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading