NOVAK BEZ MNOGO MUKE: Veliki prijatelj se predao, sledeći je Čilić!

Autor:

Sport

01.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je ponovo na teren kročio kao svetski broj jedan! U prvom meču od kad se vartio na vrh, Srbin je lako prošao u četvrtfinale Pariza pošto se Damir Džumhur predao u drugom setu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nikada nije bila tajna da su ova dva igrača odlični drugovi. Teniser iz Bosne i Hercegovine isticao je da mu je Novak velika inspiracija, ali na terenu nije mogao mnogo. Od starta meča bilo je jasno da Đoković neće imati većih problema. 

Džumhur se teško kretao, imao je problema sa povredom, mučila su ga leđa i nije mogao da pruži maksimu.

U nekoliko navrata išao je ka stolici, dobio je medicinsku pomoć sredinom prvog seta. Ni to nije pomoglo u drugom se predao. Nole je igrao koliko mu je bilo dovoljno. Nije bilo potrebe da bude u svom najboljem izdanju kako bi prošao dalje.

U prvom setu rivalu je prepustio samo jedan gem, dok je u drugom odigrano samo pet gemova.  A ono što će se najviše pamtiti ja način na koji je publika u Parizu dočekala Srbina! Dobio je dug aplauz dostojan najbolje tenisera planete!

U četvrtfinalu naš as igraće protiv Marina Čilića. Hrvat je bio bolji od Dimitrova i sada ga očekuje dule protiv sjajnog Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading