SRĐAN ĐOKOVIĆ OTVORENO O ŽIVOTU NAJBOLJEG TENISERA SVETA: MOJ NOLE JE ČERGAR, ZBOG NJEGA NE VIĐAM UNUČIĆE!

Autor:

Sport

05.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj sin je čergar i zbog njega ne viđam unučiće, poručuje Srđan, otac Novaka Đokovića! Na taj način je čovek koji je napravio najboljeg tenisera planete želeo da stavi ljudima do znanja kakav je Noletov život i da zbog svega najviše trpi porodica.

RepublikaFoto: Starsport
Novak i Srđan Đoković

Tako Srđan ističe da bi više voleo da više vremena provodi sa unučićima Stefanom i Tarom, ali da je svestan da zbog globtroterskog načina života njegovog sina to u ovom trenutku nije moguće.

JURE PO SVETU

- Retko dolazi, sam odlučuje o svojoj sudbini, mi smo tu da podržimo, a voleli bismo da dođu, da bismo malo više viđali unuke jer smo ih do sada jurili po svetu da bismo ih videli. Voleo bih da budem malo bolji deda i češći deda, ali je to trenutno nemoguća misija. Novak je kao čergar, uvek je na službenom putu, ne znam koliko je puta obišao Zemlju - rekao je Đoković senior gostujući u jutarnjem programu na TV prva.

On je dodao da je Nole i dalje omražena ličnost na zapadu samo zato što je Srbin, ali da je svojim ponašanjem i uspesima promenio sliku o srpskom narodu u svetu.

- Novak je deo srpskog naroda, a mi smo poznate inadžije. I tamo kad navijaju protiv njega, on hoće da pokaže ko je pravi i ko je satkan od čelika. Kao i protiv Federera. Taj zapadni svet ga ne voli, cene ga i poštuju, ali ga ne vole. Nismo genocidni, ubice i koljači, kako nas predstavljaju, normalna smo zemlja sa normalnim narodom. Novak je uvek isticao odakle potiče, sada više to ne radi jer nema potrebe. Sada svi znaju da je Novak jednako Srbija i obrnuto - izjavio je Srđan.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

KOPČA SA ZEMLJOM

- Moraće da se pomire sa time da je najbolji na svetu i da će biti najbolji u istoriji. Zašto igra najbolje u Kini? Pa eto, zato što tamo oseća ljubav - nastavlja Srđan.

Stariji Đoković otkrio je i da su Novaka najviše pogađali komentari na društvenim mrežama u trenucima dok se borio sa povredom i vraća u sam teniski vrh.

- Pogađali su ga komentari jer su njegova jedina kopča sa njegovom zemljom te društvene mreže i ono što pročita na internetu. Nije bilo lako ni njemu ni njegovoj porodici, ali to je manjina i nećemo o njima.

Novak porazom u Parizu zaseo na svetski tron

Novak Đoković je od danas i zvanično svetski broj jedan, a na planetarni tron došao je uprkos porazu od Rusa Karena Hačanova u finalu mastersa u Parizu. Hačanov je i protiv Srbina nastavio nestvarnu nedelju u kojoj je potpuno dominantno došao do finala, a potom i do trofeja savladavši Novaka sa 7:5, 6:4. Đoković je na taj način propustio da se domogne 33. masters titule i na taj način se izjednači sa Špancem Rafaelom Nadalom.

- Čestitke Hačanovu, zasužio je trofej. Želim mu sve najbolje u budućnosti - rekao je Đoković, a Hačanov je replicirao: "Ti si istinski šampion i inspiracija, čast mi je što sam delio teren s tobom".

ATP LISTA

1. Novak Đoković 8.045

2. Rafael Nadal 7.480

3. Rodžer Federer 6.020

4. Huan Martin del Potro 5.280

5. Aleksandar Zverev 5.085

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading