NOVAK PROŠAO KROZ PAKAO ZBOG LAKTA: GUŠIO SAM SE U SUZAMA POSLE OPERACIJE!

Autor:

Sport

10.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (31) prošao je kroz pravi pakao da bi se vratio na prvo mesto ATP liste. Srpski teniski as mesecima je muku mučio sa povređenim laktom, a tek kada ga je operisao u februaru, krenuo je njegov vrtoglavi uspon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

BEZIZLAZNA SITUACIJA

Međutim, sam hirurški zahvat i činjenica da je karijeru stavio na kocku Noleta su ozbiljno uzdrmali. Motale su mu se crne misli u glavi, pa niko nije mogao da ga uteši.

- Tri dana sam plakao zbog operacije. Razmišljao sam gde sam pogrešio i šta me je dovelo u takvu bezizlaznu situaciju. Neprekidno sam krivio sebe. Osećao sam se kao da sam pao u nesvest - otkrio je nedavno Đoković.

Bojazan da je možda pogrešio bila je opravdana. Ni nekoliko narednih meseci posle operacije Novak se nije vratio na pravi put.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

UBITAČNA SERIJA

Tek kada je u stručni štab vratio Marijana Vajdu i sredio psihu, krenula je ubitačna serija. Pokorio je Đoković Vimbldon, Sinsinati, US open, Šangaj i igrao u finalu mastersa u Parizu.

Koliko već u ponedeljak (21.00) pred srpskim teniserom je nov izazov. Protiv Amerikanca Džona Iznera započinje nastup na završnom mastersu sezone u Londonu, gde će pokušati da osvoji šestu titulu i izjednači se na vrhu večne liste sa Rodžerom Federerom. Trenutno, Nole ima pet pehara, koliko i Ivan Lendl i Pit Sampras. Takođe, u ponedeljak (15.00) u okviru Novakove "Kuerten" grupe sastaće se Aleksander Zverev i Marin Čilić. Dan ranije u nedelju, turnir u "Hjuit" grupi otvaraju Kevin Anderson i Dominik Tim, a zatim sledi okršaj Rodžera Federera i Keja Nišikorija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading