U DRUGAČIJEM IZDANJU: Federer izgubio pa besneo na sudiju!

Autor:

Sport

12.11.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser i treći reket sveta, Rodžer Federer, porazom je započeo poslednji masters u sezoni. Bolji od njega u prvom meču bio je Kei Nišikori sa 2:0 po setovima (6:7, 3:6).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Definitivno je sporija podloga nego u prethodna tri navrata. Tako da je svakom potrebno prilagođavanja, pa i meni. Obojica smo se mučili u prvom setu, ali smo u drugom bili bolji i podigli smo nivo. Brzo sam izgubio brejk prednosti i mislim da je to na kraju presudilo - rekao je Federer.

Švajcarac je bio vidno nervozan na meču protiv Japanca, pa je tako u jednom trenutku ušao u raspravu sa sudijom, što inače veoma retko radi.

- Prišao sam, tražio sam obrazloženje zbog opomene. Mislio je da sam besan, ali nisam bio. Sada jesam jer sam izgubio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Federer posle poraza na startu mora da se "vadi" na predstojeća dva meča, a prvi je na programu u utorak (21 sat) protiv Dominika Tima, koji je slavio na poslednja dva duela.

- Nismo igrali neko vreme. Ne sećam se kada smo poslednji put. Nisam ni razmišljao o sledećem protivniku, samo znam da moram da budem bolji - bio je jasan Švajcarac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading