IBRA PROGOVORIO O PRIJATELJSTVU SA NOVAKOM: Jedna stvar kod Đokovića ga je posebno oduševila!

Autor:

Sport

12.11.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović govorio je o svom prijateljstvu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem i podsetio se "okršaja" sa svetskim reketom broj jedan na teniskom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Pre nekoliko godina dok je Zlatan nastupao u dresu Pari Sen Žermena imao je priliku da zaigra tenis sa Đokovićem u momentima kada se odigravao Masters u Parizu.

- Nisam se baš najbolje pokazao, više volim da baratam loptom nogama, a ne rukama. Bio sam dobar, ostao sam sa obe noge na zemlji i nisam koristio ruke, dobro sam odabrao - rekao je Ibrahimović.

Novak je tada upoznao njegovu decu i usput im poklonio teniske rekete.

- Upoznao je moju decu i oni su ostali oduševljeni njime, iako ne igraju tenis. Bilo im je drago da ga upoznaju, jer je sjajan tip. Onakav je kakvog ga vidiš na televiziji. Ima tih sportista koji su pred kamerama jedno, a u životu nešto sasvim drugo, ali on je isti i na televiziji i u životu i to je nešto što mnogo volim kod njega- rekao je Ibrahimović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading