SRBIN OKRUTAN PREMA HRVATU: Đoković isprašio Čilića u nestvarnom meču!

Autor:

Sport

16.11.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Hrvata Marina Čilića u poslednjem meču u grupi "Gustavo Kuerten" rezultatom 7:6, 6:2 na Završnom mastersu u Londonu. Ovaj meč nije imao rezultatski značaj pošto je Đoković već izborio plasman u polufinale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski broj 1!

Iako hrvatski teniser nije uspeo da se plasira među četiri najbolja tenisera na Završnom mastersu u Londonu, nesumnjivo je da je Čilić u dobroj formi. Hrvatski teniser je odličnim servisima zadavao dosta problema Đokoviću i to mu je olakšavalo posao i pomagalo da izbegava dugu razmenu. Međutim, Novak je igrao bez greške, uspeo je čak 3 uzastopna gema da dobije bez izgubljenog poena u prvom setu.

Prvi se sa brejk loptom suočio Čilić, ali je nekako uspeo da se izvuče. Odluka je pala u taj-brejku u kome je Đoković preuzeo inicijativu i osvojio prvi set. Izuzetno kvalitetan meč su nam priredila ova dvojica tenisera.

Na samom startu drugog seta Đoković je imao dve vezane brejk lopte, a potom još jednu, međutim sve tri je spasao Hrvat, videlo se da igra potpuno rasterećeno. Međutim, u 5. gemu Novak je pokazao zašto je gospodin "savitljivi" vraćao je silovite nalete Čilića, ali je strpljivo izborio 3 brejk lopte, i poslednju uspeo da iskoristi. Potom je Đoković potvrdio brejk, a onda zgrabio još jedan. Hrvat se pomerio sa sudbinom da je Novak zvezda i ove večeri.

Đoković je izgubio samo 2 poena na svoj servis u prvom setu, nestvaran meč je odigrao Đoković, teško da iko može da mu parira pošto je došao do svoje prepoznatljive igre.

Naredni rival u borbi za finale Đokoviću je Kevin Anderson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading